Бети испала, победници вечери „Бенд и вокали“!

Рамбо Амадеус, ментор тима са најмањим бројем гласова, избацио Бети Ђорђевић из даљег такмичења. „Бенд и вокали“ тријумфовали у осмој емисији „Ја могу све“!

22.57 – Победници прве елиминационе емисије „Бенд и вокали“ са 60 бодова!

22.49 – Рамбов тим има најмањи број гласова. Ментор мора да одабере такмичара који не наставља такмичење. Бети, довољно си дала овој емисији, хвала ти слободна си, образложио је Рамбо своју одлуку.

22.40 – Прошлонедељна победница Бети Ђорђевић поклонила је своју награду од 1.000 евра Геронтолошком центру „Београд“.

22.29 – Једини двоструки победници такмичења Сара и Борис борбу за останак у такмичењу затварају песмом Пишоња и Жуга. Како живнеш кад Сара дође, задиркује Даница Бориса. Ово је једна од химни рокенрола, најпотреснијих, а ово је генерација до које рокенрол није могао да допре, оштар је Рамбо. Вама је ова песма тако легла, дошли сте спремни да победите. Жика не гласа, максималних 36 бодова.   

22.22 – Танго уз песму Blame може Болету и Мири донети опстанак у такмичењу. Трема је ту, али и бројање „страсно шапутање“, истакла је Даница. Учинило ми се да је однос покварен, контакт, приметио је Константин. Рамбо не гласа, 30 бодова каже жири.

22.10 – Теодора пева легендарну песму Хариса Џиновића Рано је за тугу. Видело се да ти није добро, али сценски наступ фантастичан, оценила је Даница. Тек вечерас видим колико бруталан алат и таленат има, изненађен је Рамбо. Сувише си млада за ову песму, Харисове песме се не певају из душе него из стомака, каже Костја. Жика не гласа, оцена 30.

21.59 – Бети Ђорђевић нада се да ће јој Молитва обезбедити опстанак у такмичењу. Сметале су јој играчице, али ништа то није утицало на мој утисак, истакла је Даница, Константин признаје да је био очаран. Бети погреши мало, тражи Жика. Рамбо не гласа, максималних 36 бодова!   

21.48 – Грмљавина од Бошкове љубави према рокенролу! Хевиметал није потребан Бошку, уверен је Рамбо. Фантастичан је, каже Жика. Прави рокери не носе овакву обућу, приметио је Костја. Даница опет не гласа, оцена 32.

21.35 – Нежни плес Кристине и Мире уз нумеру A Thousand Years. Недостајало је мекоће покрета, слаже се Даница са Константином, док Жика сматра да је двојац који стоји пред њим ненадмашан. Ментор Рамбо не гласа, оцена 30.   

21.25 – Из уздаха „Пахуљица“ отима се Алелуја (Hallelujah). Певале су на српском, енглеском, руском, чак и на арапском! Ја бих пристао на све, само када би ми пуштали овако децу која играју и певају, каже Рамбо. Загрејете срце, кратак је био Жика. Ви нисте пахуљице, ви сте анђели, поручио је Костја. Без Данице опет, оцена 34. 

21.18 –Уз извињење због прошлонедељних критика Рамбо поклонио орхидеју. Када сам изговарао критике није ми то деловало тако грубо, али када сам погледао код куће, схватио сам да сам да нисам смео да пуцам из свих оружја, објаснио је Рамбо.   

21.12 – Ритам од којег игра цео студио – „Бенд и вокали“ и Цепај. Чланице хора окупирале публику! Стварно сте цепали за све паре, одушевљено је рекла Даница додајући да су запалили и публику и све у студију. Једном рок бенду није једноставно да се иборе са оваквим темпераментом, поручује Рамбо. Енергетско поље које су направили сјајно за Костју. Још једна максимална оцена жирија без ментора Жике.  

20.57 – Елиминациону фазу такмичења отвара група „До последњег даха“! Чланови групе надмашили себе, због оваквих тренутака и постоји позориште, сматра Константин Костјуков. Екипа надилази технички део, видели смо лежерност и игру у њиховом извођењу, оцена је Рамба Амадеуса. Жика је похвалио женски део групе и најавио да ће им се придружити неком приликом у хаљини, наравно. Даница не гласа за чланове свог тима. Максималних 36 бодова! 

После седам емисија у којима су имали прилику да покажу шта све умеју, такмичаре је вечерас очекивала и борба за опстанак. 

Један учесник шоу-програма Ја могу све, Бети Ђорђевић испала је из даљег такмичења.

Ја могу све

Из недеље у недељу, почев од 1. новембра, такмичари, појединци и групе, боре се за наклоност чланова жирија и публике.

У свакој емисији жири бира најбољег такмичара, који потом награду од 1.000 евра по сопственом избору даје у хуманитарне сврхе.

На самом крају, у последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику коме ће припасти награда од 20.000 евра.

Музичко-сценски шоу-програм Ја могу све настао је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће „Емоушн“. Водитељка је Драгана Косјерина.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво