Читај ми!

Хју Џекмен „носи Бродвеј“ у Аустралију

Холивудска звезда Хју Џекмен саопштио је данас да се враћа позоришној сцени, и то својим комадом, који ће извести у родној Аустралији.

Познат по улози Вулверина у филмском серијалу Икс-мен, Џекмен је објаснио да је комад Од Бродвеја до Оза (Broadway to Oz) интиман поглед на његов живот и ствари које воли а инспирaцију је нашао у свом успешном наступу на Бродвеју, преноси Танјуг.

„У овој представи упознаћете правог мене. Испричаћу вам како је бити у мојим ципелама“, рекао је новинарима добитник Златног глобуса и награда Еми и Тони.

Комад ће бити базиран на представи „Хју Џекмен: Повратак на Бродвеј“ из 2011. године и пратиће његов пут из Аустралије у Холивуд, али и одати пошту класичним мјузиклима.

„Велики сам обожавалац мјузикла“, изјавио је Џекмен, навевши као најбољи „Певање на киши“ из 1952. године.

Четрдесетшестогодишњи глумац је истакао да је одувек желео да „Бродвеј доведе у Аустралију“.

У представи ће учествовати 150 плесача, музичара, певача и хор, а турнеја ће током новембра и децембра обухватити Мелбурн, Сиднеј, Бризбејн, Аделејд и Перт.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво