Читај ми!

Шта је све краљица забранила Кејт Мидлтон

Кејт Мидлтон, супруга принца Вилијама, мора да се повинује низу строгих заповести када је реч о одевању и изгледу.

Наводно је краљица Елизабета Друга лично саставила листу правила која је принцеза дужна да испуњава приликом појављивања у јавности.

У свакодневном животу, војвоткиња од Кембриџа приморана је да поштује неколико забрана, те тако не сме никако да носи лак „нападних“, „вулгарних“ боја и ципеле са платформом, које она, иначе, веома воли.

Панталоне су јој дозвољене само у изузетним, вечерњим часовима, а хаљине и сукње не смеју да откривају колена. Најлон чарапе су обавезне, и зими и лети без изузетка.

Млада принцеза је у обавези да посебну пажњу посвећује коси и обрвама, али су јој екстензије и праменови најстроже забрањени.

Када је реч о аксесоарима, Вилијамовој супрузи није дозвољено да носи бижутерију, већ искључиво накит краљевске породице. Ташну може да носи у руци или у нивоу лакта, али никако на рамену.

Премда се Кејт Мидлтон углавном придржава ових правила, дешава се и да их ту и тамо прекрши, што јој њени поданици брзо опросте, али вероватно не и Вилијамова бака.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво