Читај ми!

Није увек био холивудски „мацан“

Крис Прат постао је последњих пар година један од најтраженијих глумаца Холивуда, посебно након блокбастера „Чувари галаксије“ прошлог лета. Иако важи за једног најталентованијих младих глумаца, Крис каже да му је физички изглед такође помогао.

Није увек било тако. Тридесетпетогодишњак је током каријере драстично варирао у килажи, а у једном тренутку имао је и 135 килограма, што је, како каже, било веома погубно не само по изглед, већ и по његово психичко здравље.

За недељу дана поново ће се појавити на великом платну у Свету из доба јуре, а ускоро ће осванути и на насловној страни часописа Men's Health, за који је објаснио како је одлучио да се доведе у ред и колико му је то значило у каријери.

Пре неколико година Крису су биле намењене улоге дебељушкастог, смешног лика. Постао је познат по улози Ендија Двајера у серији Parks and Recreation, која је захтевала да на себи има вишак килограма из сезоне у сезону.

Ипак, за улогу у филму Moneyball 2011. године, Крис је непојмљиво много смршао и затегао се, али се кроз годину дана вратио на своју стару килажу за остварење Delivery Man. Тада се угојио и додатно и каже да је имао чак 135 килограма.

Признаје да су му се оброци често састојали од три, четири чизбургера или нечег еквивалентном томе. Први пут је признао себи да је превише гојазан када се видео на малом екрану.

Док је глумио припадника морнаричких Фока у фантастичном остварењу Zero Dark Thirty, схватио је да мора да промени живот.

„Ишао сам горе-доле. Мршавио, па се поново гојио. Био сам импотентан, стално уморан и веома депресиван. Заиста сам имао здравствених тегоба које су знатно утицале на мој живот. Нездрав начин живота узима данак по ваше срце, органе, кожу, целокупан систем и на крају дух“, истакао је Крис.

Није било лако, али је чврсто одлучио да се доведе у ред. Направио је детаљан план исхране, активности и вежби. Објашњава да је најважније да човек не клоне духом и да се држи плана који је зацртао.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво