Читај ми!

Мушкарци ме се плаше

Једна од најлепших глумица Холивуда Шерон Стоун тврди да њен љубавни живот не постоји.

Годинама носи титулу секс симбола и важи за једну од најсексепилнијх жена Холивуда и тврди да њен љубавни живот не постоји, јер мушкарци „беже од ње чим је упознају“.

„Волела  бих када би ми мушкарци више прилазили. Људи су поверовали у причу да сам секс симбол, а то баш и није тако. Мушкарци ме се плаше“, каже глумица.

Њу су у последње време повезивали са глумцем и продуцентом Давидом де Луисом, али глумица каже како су једини мушкарци у њеном животу њена три усвојена сина: Рон (15), Лаирд (10) и Квин (9), за које каже како су прави мали џентлмени који јој отварају врата и остављају поруке желећи јој леп дан на послу.

„Они су тако дивни и чине да се осећам предивно, а мом животу дају сврху“, рекла је Шерон Стоун.

Глумица се удавала два пута, 1987. године за Мајкла Гринбурга, а 2004. године за Фила Бронстина. Себе види као старомодну девојку која није могла добити неке улоге јер није била довољно секси.

Додала је како је увек пазила на своје тело и редовно вежбала, а свој добар изглед дугује и добрим генима. Ипак, како каже, увек је била несигурна у вези са неким деловима свог тела, као што је равна задњица.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво