Читај ми!

Она је изванредна!

Британска глумица Ема Вотсон нашла се на врху листе 99 изванредних жена, коју већ 15 година објављује часопис „Аскмен“.

Попут Хермионе коју глуми у Хари Потеру она је неустрашива, одана и морална, наводи популарни часопис.

„Њена племенита мисија и свесрдна подршка кампањи 'HeForShe' Уједињених нација начинила је од ње заштитно лице феминизма. Она помаже у мењању свести и мишљења коју мушкарци имају о женама“, објашњавају из Аскмен.

Уредник часописа Џејмс Басил каже да је глумица богата, успешна, позната, прелепа, паметна и добра.

„Има толико сјајних особина. И поред свега тога, уместо да буде задовољна животом у луксузу она се бави озбиљним социјалним проблемом како би променила начин на који друштво третира жене“, истиче Басил.

У првих десет на листи "Top 99 outstanding women" (99 изванредних жена) Еми се придружила и Ронда Роузи, Ким Кардашијан, Тејлор Свифт, Линдзи Вон, Елизабет Холмс, Бијонсе, Амал Клуни, Џенифер Лоренс и Серена Вилијамс.

Ема Вотсон је од 2013. године амбасадорка добре воље УН за једнакост полова и веома је активна на јачању улоге жена у друштву и на промовисању образовања девојчица.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво