Читај ми!

Зашто је Мишел Обама ћелава?!

Прва дама се укључила у познати амерички квиз "Jeopardy", како би промовисала своју кампању "Let's move" против дечје гојазности, али њени одговори о здравој исхрани нису оно што је привукло пажњу. Наиме, друштвене мреже је запалило питање – шта је са њеном фризуром?

Корисници друштвених мрежа широм света чудили су се шта се догађа са фризуром Мишел Обаме? Она је изгледала веома необично, као да има веома светлу, ретку и кратку косу, готово да је ћелава.

Заправо, потпуно другачије од изгледа на који су сви навикли – изразито црне и густе косе.

Један од корисника Твитера написао је: „Зашо је Мишел Обама ћелава у 'Jeopardy'-у? Када се то догодило?“, док су други тврдили да је зализала косу у чврст реп, који се не види на снимку због угла под којим је снимана, али и због осветљења.

Највише твитова је ипак било упућено самој Мишел, да под хитно дâ прави одговор на питање које је, чини се, забринуло целу Америку. Многи се питају да ли је реч о драстичној промени изгледа или је прва дама болесна.

И сам Барак Обама се појавио у квизу током ове недеље. Међутим, не зна се када су емисије снимљене, пошто се шоу некада снима и по месец дана раније, пише Њујорк дејли њуз.

Остаје само да се стрпљиво сачека одговор организатора квиза, Беле куће или Мишел Обаме лично.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво