Читај ми!

Џаред Лето, заштитник животиња

Оскаровац, глумац, музичар и редитељ Џаред Лето постао је глобални амбасадор Светског фонда за природу у борби против криволова и криминала у области дивљих врста.

Представници Светског фонда за природу (WWF) наводе да ће Џаред Лето сарађивати са фондом како би се подигла свест о кључним питањима с којима се суочава планета, преноси Бета.

Лето је недавно с WWF-ом путовао у Јужну Африку како би сазнао више о криминалу у области дивљих врста, а посебно о горућем проблему криволова, услед ког је опстанак носорога под знаком питања.

„Бити у непосредној близини величанствених бића попут носорога и слонова, дубоко ме повезује с природом и прихватам одговорност да помогнем у заштити ове крхке врсте и њихових станишта“, рекао је Лето.

Глумац каже да је мотивисан да учини све што може како би се осигурао опстанак угрожених животиња, и додао да ће се потрудити да подстакне и друге да се укључе у акцију.

„Морамо се удружити и заштитити ове изузетно осетљиве животиње од бесмисленог клања и удвостручити наше напоре за враћање њихове популације широм Африке и Азије. То се може и уз усмерене глобалне напоре биће учињено“, закључио је Лето.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво