Можете ли да препознате ову глумицу?!

Можда је само ствар једноставне шминке и другачије фризуре, али реакције окупљених обожаватеља и стручњака на нови изглед Уме Турман, када се појавила на премијери мини-серије "The Slap", говориле су довољно.

Наиме, лице познате глумице потпуно је другачије од оног на које смо навикли. Необично затегнуто чело и отечено лице на ком се могао видети једва приметан осмех.

И док трансформација ове 44-годишње глумице није толико драматична као њене колегинице Рене Зелвегер, која је дословно изазвала шок драстично измењеним изгледом, нема сумње да и Ума изгледа потпуно другачије.

Током целе премијере звезда филма Кил Бил и Петпарачке приче није скидала загонетни смешак с лица, али исто тако једва је показивала билo какав израз лица.

Такође, стручњаци су сагласни да Ума изгледа потпуно другачије, поготово у пределу око очију и нагађа се како су претерани естетски захвати вероватно недавно обављени.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво