Читај ми!

Дневно пије и до 14 флаша алкохолних пића

Глумац Жерар Депардје може дневно да попије између 12 и 14 флаша алкохолних пића, а велика амбиција му је да у Русији почне да производи биовотку.

Како је истакао у интервјуу, који преноси Итартас, биовотка ће имати 40 одсто алкохола, биће припремљена од еколошки чистих садржаја и обавезно са изворском водом. Нада се да ће његови суграђани прихватити биовотку, премда је свестан да ће на руском тржишту имати велику конкуренцију.

На питање колико он сам може да попије, француски глумац је дао детаљан одговор.

„Ако почнем да пијем, ја не пијем као нормалан човек. Могу да попијем 12 до 14 флаша на дан. Лекари су ме питали да ли је то истина. Одговорио сам - догађа се“, рекао је Депардје у интервјуу листу Со Филм, а преноси Итартас.

У маниру ликова Франсоа Раблеа, Депардје објашњава да обично пре десет ујутру почне са шампањцем или црним вином, затим прелази на „пастис“, на вотку од ананаса, која отвара апетит.

Две флаше вина за ручак су за Депардјеа „уздржавање од алкохола“ које су му због здравствених проблема препоручили лекари. После подне је предвиђено за шампањац, пиво и још „пастиса“.

Вече је посвећено вотки и вискију.

„Било како било, нећу умрети. Не сада. Још сам пун енергије“, рекао је 65-годишњи Жерар Депардје.

Мада се практично одрекао француског држављанства, Депардје је и даље веран кухињи те земље, коју намерава да промовише у својим будућим ресторанима у Санкт Петербургу и Москви.

Депардје је почетком прошле године добио руско држављанство, пошто је напустио Француску у знак протеста због повећања пореза за најбогатије. Стално место боравка му је у Мордовији, а у Грозном је добио звање почасног Чеченца.

Следеће године у Саранску ће бити отворен културни центар који ће носити његово име.

Приликом недавне посете Њујорку, Депардјеа су из авиона до таксија пребацили у инвалидским колицима.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво