Читај ми!

Преминуо Робин Вилијамс

Тело сјајног комичара и једнако доброг драмског глумца Робина Вилијамса пронађено је синоћ у његовој кући у Калифорнији. Полиција сумња да је Вилијамс починио самоубиство.

Полиција је саопштила да се сумња да је Вилијамс починио самоубиство, али ће детаљи бити познати после обдукције, која ће бити обављена у уторак.

„Јутрос сам остала без мужа и најбољег пријатеља. Свет је изгубио једног од најомиљенијих уметника и предивно људско биће. Моје срце је истински сломљено“, написала је његова супруга Сузан Шнајдер.

Робин Вилијамс је имао 63 године.

Из одељења патологије саопштено је да сумњају да је Вилијамс извршио самоубиство, а узрок смрти и даље се истражује, пренео је Ројтерс.

Породица Робина Вилијамса, који се у последње време борио с депресијом, саопштила је да је смрт глумца „трагичан и изненадан убитак“ и замолила да се у овом тренутку поштује њихова приватност.

Амерички медији наводе да је Вилијамса у стану пронашла полиција и да није давао знаке живота.

Остаће упамћен по улогама у филмовима Добри Вил Хантинг, Друштво мртвих песника, Добро јутро, Вијетнаме, Краљ рибара, Госпођа Даутфајер и други.

Почетком јула, Вилијамс је поново био на рехабилитацији из превентивних разлога. У то време медији су извештавали да је познати глумац примљен у Центар за рехабилитацију "Хазелден", у Линдстрену, у савезној држави Минесоти, где је требало да проведе неколико седмица.

Глумац се био добровољно пријавио из предострожности да се не би поново одао пороцима. 

Његов портпарол је тада изјавио да Вилијамс чини све како би остао трезан и побољшао здравствено стање.

Робин Вилијамс је годинама био завистан од кокаина и алкохола, све док почетком седамдесетих није решио да прекине са лошим навикама.

Успео је да остане „чист“ 20 година, да би 2006. поново поклекао.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара