Читај ми!

Емили Блант: Хтела сам да повратим после пољубаца са неким глумцима

Глумица Емили Блант искрено је говорила о односу са колегама и шта се дешава када међу глумцима нема хемије, посебно у романтичним сценама, откривајући да јој је после неких пољубаца било мука.

Током гостовања у емисији Хауард Стерн шоу, британска глумица причала је о томе да ли је постојала хемије између ње и неких колега, као и да то не зависи само од тога да ли јој се неко допада.

„Било је хемије и са људима који ми се нису допадали и са којима ми није било пријатно да радим“, рекла је Емили Блант, али није хтела да открије њихова имена.

Како каже – чудна је то ствар.

„Понекад имаш савршен однос с неким, али то не изгледа добро на екрану. Хемија је чудна ствар. Или је ту или није“, истакла је глумица.

Поводом недавне изјаве глумице Ен Хатавеј да јој је 2000-их година тражено да пољуби преко 10 глумаца заредом да би режисери проценили да ли између њих „постоји хемија“, као и да је то најгори начин да се то процени, Стерн је Емили питао да ли је икада „желела да поврати“ после пољупца са неким глумцем.

„Апсолутно“, одговорила је Блант и додала да је развила технике за љубљење са глумцима који је не привлаче, али је и навела да је имала лепа искуства са неким глумцима, међу којима су Двејн Џонсон, Роберт Дауни Џуниор, Мет Дејмон и Килијан Марфи, преноси британски Тајмс.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара