Читај ми!

У старту „јачи“ политичар од Оланда!

Александар Пијел, бивши телохранитељ француског председника Оланда, одлази у политичаре. Овај актуелни Мистер Универзума ће се кандидовати на локалним изборима.

Бивши лични телохранитељ француског председника Франсоа Оланда који је у новембру освојио титулу Мистер Универзума за 2014. годину, Александар Пијел, биће кандидат на предстојећим локалним изборима у Француској, пише данас магазин Клоузер.

Клоузер, који је постао познат ван Француске после објављивања информације о љубавној афери Оланда с глумицом Жили Гаје, данас пише да је Пијел кандидат Социјалистичке партије на локалним изборима у родном градићу од 10.000 становника у Нормандији, на северу земље.

Пијел је био лични Оландов телохранитељ за време предизборне кампање 2012. године. Он од тада подржавао Оланда и каже да је одувек био левичар.

Иако нема амбицију да постане градоначелник, Пијел жели да као одборник помогне свом граду.

Локални избори у Француској заказани су за 23. март.

Пијел је на такмичењу у новембру у Хамбургу освојио титулу Мистер Универзума за 2014. годину, исту титулу коју је четири пута освајао глумац и бивши гувернер Калифорније Арнолд Шварценегер, и као аматер и као професионалац.

Клоузер је објавио фотографије мишићавог Пијела, 39-годишњег билдера високог 1,80 центиметара и тешког 77 килограма.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво