Читај ми!

Долчеу и Габани по 20 месеци затвора!

Чувени милански дизајнери Доменико Долче и Стефано Габана проглашени су кривим за то што властима нису пријавили милијарду eвра прихода и осуђени на казну од по 20 месеци затвора због утаје пореза.

Дизајнери Доменико Долче и Стефано Габана осуђени су у Милану на по 20 месеци затвора због утаје пореза.

Чувени дизајнери су проглашени кривим зато што властима нису пријавили милијарду евра прихода.

Тужиоци су током процеса навели да су двојица модних дизајнера утајилa сваки по 416 милиона евра и још 200 милиона преко холдинг компаније „Гадо“ са седиштем у Луксембургу.

За тачку оптужнице због лажног пријављивања прихода прошао је рок застарелости.

Долче и Габана су негирали кривицу.

Судије су пре две године због застарелости одбациле оптужницу за утају пореза и превару против двојице модних дизајнера, чији бренд „Долче и Габана“ представља један од најцењенијих у модној индустрији Милана.

Врховни суд Италије је затим, по жалби тужилаштва, оценио да може да им буде суђено за утају пореза, али не и за превару.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво