Читај ми!

Депардје: Бунтовник сам који размрдава ствари

Контроверзни глумац Жерар Депардје описао је себе као грађанина света и рекао да ће поднети захтев за алжирски пасош. Бунтовник сам који размрдава ствари, каже Депардје, додајући да је и поред свега здраворазумска особа.

Француски глумац и руски држављанин Жерар Депардје рекао је да ће поднети захтев за алжирски пасош, а вероватно и за неке друге, описавши себе као „грађанина света".

Депардје (64) је у јануару затражио руско држављанство после сукоба са француским властима око повећања пореза за богате.

„Волео бих да имам седам (пасоша). Затражићу алжирски и друге. То ће ми помоћи да избегнем визе", рекао је он француском недељнику Журнал ди диманш.

Глумац, који је у неколико наврата отворено рекао да се диви Владимиру Путину, сматра да је руски председник урадио „много за културу".

Депардје је себе описао као некога ко је „помало бунтовник, који размрдава ствари и који је понекад пијан".

„Мислим да се овај хулигански дух допада Путину", рекао је глумац и додао да је и поред свега тога здраворазумска особа.

Париски суд би идуће седмице требало да донесе пресуду у случају против Депардјеа, који је у новембу ухапшен јер је пијан пао са скутера. Тужилаштво је тражило казну од 4.000 евра и казнене поене.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво