Читај ми!

Кевин „шаљивџија“ Спејси

Вишеструки оскаровац Кевин Спејси једноставно није могао да одоли а да потпуно непознатој девојци не ускочи у кадар док се сликала поред споменика Џорџу Вашингтону у Бостону. Холивудски глумац је иначе познат по ведром духу, а смешна сцена остаће Кристини Сандер у сећању до краја живота.

Замислите да дођете у Бостон, станете да се сликате поред споменика Џорџу Вашингтону и одједном док позирате у кадар ускочи нико друго него Кевин Спејси.

Баш то се десило Кристини Сандер. Док је њен пратилац покушавао да ухвати најбољи кадар, холивудски глумац je џогирао парком, а онда угледао прилику да се нашали.

„Шетали смо се Бостоном и баш смо се враћали на вечеру. Онда ме је мој пријатељ Бен Смит замолио да станем поред споменика за фотографију. Тада сам видела како неки човек трчи према мени и убрзо схватила да је то Кевин Спејси", присећа се Кристина.

Према њеним речима, звезда филмова Америчка лепота и Дежурни кривци застао је поред ње и викнуо: „Ово је фото-бомба".

„Знам да изгледа као да вриштим на фотографији, али заправо мислим да сам на кратко престала да дишем. Онда је само наставио да џогира и после десет метара се окренуо и махнуо ми", објашњава Кристина. 

Вишеструки оскаровац је добро познат као човек са невероватним смислом за хумор, увек спреман да насмеје људе.

„Фото-бомбардовање" је иначе израз за убацивање у нечији кадар како би се нашалили са особом која се фотографише.

Има још познатих личности које воле да „фото-бомбардују" своје колеге.

Тако је Мајкл Даглас одлучио да се нашали са својом супругом Кетрин Зитом Џонс и Анђелином Џоли.

Једна од бољих „фото-бомби" дело је комичара Криса Рока са Ријаном, мада још није познато да ли је глумац намерно направио такав израз лица или је то дошло спонтано.

Где има и шале ту мора да је и Џони Деп. Пре премијере Алисе у земљи чуда, глумац је једноставно морао да се поигра са својим добрим пријатељем и режисером Тимом Бартоном.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво