Читај ми!

Ово је најсексепилнија жена на планети!

Глумица Мила Кунис је најсексепилнија жена према мишљењу читалаца „FHM“ магазина. Комбинација пријатне и приземне девојке са фантастичним телом која невероватно зрачи сексуалношћу довели су је на врх листе. У стопу је прати контроверзна лепотица и певачица Ријана.

Мила Кунис проглашена је за најсексепилнију жену света у избору магазина FHM. Америчка глумица је према мишљењу читалаца овог часописа претекла 99 других кандидаткиња и преузела круну од прошлогодишње победнице Тулисе Контоставлос.

Упркос томе што Мила делује као девојка из комшилука, пријатна и увек спремна да се нашали, прелепа бринета има и ону другу изазовну секси страну.

Према мишљењу уредништва познатог часописа, то је баш и разлог њене победе - утисак савршене девојке који оставља.

И стварно, Мила је од Веселих седамдесетих, где је глумила слатку и блесаву тинејџерку са садашњим дечком Ештоном Кучером, прешла пут до веома похваљене и награђене улоге у Црном лабуду.

Сцене са Натали Портман од којих је већини мушкараца застала кнедла у грлу, направиле су од Миле секс симбол.

Наравно, ни последње улоге у филмовима Ted, Оz: The Great and Powerful и Friends with Benefits, нису јој на пољу сексепила одмогле.

Друга на листи је контроверзна певачица са Барбадоса Ријана, за коју уредништво FHM часописа каже да у свету поп музике не постоји нико ко би могао да је угрози.

Ријана, поред тога што је изузетно привлачна, одаје утисак бунтовне девојке, што само доприноси њеном сексепилу.

Прошлогодишња победница Тулиса пала је на 11. место. Међу најсексепилнијим женама света нашле су се Кели Брук (5. место), Меган Фокс (17), Бијонсе (19), Џенифер Анистон (34), Никол Шерзингер (54) и многе друге.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво