Обуците црвено!

Даме пред црвеном обично устукну, плашећи се да ће та јарка боја истаћи њихове недостатке. Решење је у избегавању одевних комбинација које вас потпуно прекривају ватреним тоновима. Много ефектније је одабрати неколико лако уочљивих детаља који ће допринети сензуалнијем изгледу.

Научно је доказано да мушкарце више привлаче даме одевене у црвену одећу. Са друге стране, ову ватрену боју жене или воле или је се плаше, јер мисле да им не стоји добро. Истина је да је кључ у избору правих детаља и да није потребно залазити на опасну територију и обући се у црвено од главе до пете.

Некада је довољно само променити боју косе и направити велику разлику у свом изгледу. Неке од најпознатијих глумица и певачица одлучиле су се управо за ватрене праменове приликом мењања стила. Лепотица са Барбадоса Ријана, певачица групе Гарбиџ (Garbage) Ширли Менсон и глумица Дебра Месинг само су неке од познатих црвенокосих дама.

Уколико не волите тако драстичне промене у свом изгледу, изузетно љупко може изгледати и црвена сатенска трака у коси или беретка. Било коју одевну комбинацију да изаберете, улепшаћете је таквим детаљима, који ће при том вашу фризуру чинити постојанијом.

Ипак, најкласичнији пример како мала количина ове магичне боје може изменити целокупан изглед представља руж. Глумице Пенелопе Круз, Кетрин Хајгл и Меган Фокс, одлучиле су да поверење поклоне управо овој нијанси. Не треба заборавити ни легендарну диву Мерилин Монро којој је црвени руж био заштитни знак.

Ове јесени и зиме торбице у облику срца биће потпуни хит, још ако су у ватреним нијансама, онда су пун погодак. Савршено се уклапају уз капуте тамније боје или фармерке.

Модни стручњаци наводе да ни не треба посебно истицати колико ће такав необичан детаљ скренути пажњу на вашу појаву.

Киша, снег и ветар који нас очекују током предстојећих месеци довољни су за пад расположења. Гумене чизме, цокуле и велики кишобрани ту су да заштите од хладноће и падавина, али ако су црвене боје, унеће ведрине и топлине и у најлошији дан.

Црвену бирају темпераментније особе. То је боја која буди најинтензивнија осећања, а неки тврде и да убрзава рад срца и дисање. Такође, то је боја љубави, зато не чуди њена популарност у спаваћој соби. Веш у овој боји узбуркаће страсти и распалити машту.

Доводи се у везу са моћним историјским личностима, па је неретко бирају особе на положају. Модни стручњаци подсећају да је потребна извесна доза самопоуздања да бисте је носиле.

Са друге стране, сам осећај сигурности утиче на побољшање изгледа, па ћете, уколико додате још и црвену одећу или детаље, чак и уз неки килограм вишка или понеку несавршеност изгледати модерно и привлачно.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво