Шминка у бојама слаткиша

Тен порцеланске лутке, сенка у боји чоколадних мрвица, образи попут сладоледа од јагода и усне сјајне као глазура на колачима. Ове сезоне у шминкању све је дозвољено сем једноличности.

Основа сваке шминке је чиста и здрава кожа. За стил шминкања који стручњаци препоручују за следећу сезону нарочито је битно да поштујете ово правило.

Нијансе које ће обојити наредну сезону биће као украдене из фрижидера са сладоледима. Ружичаста, жута, плава, зелена и љубичаста блистаће на лицима припадница нежнијег пола које су у тренду. Без обзира на године, разбијте јесење и зимско сивило живахним бојама, препоручују модни стручњаци.

Најважнија је подлога која обавезно мора да буде у боји ваше коже. Никако не прибегавајте тамнијим нијансама пудера уколико сте бледог тена јер се разлика и те како примећује на прелазима на лицу и врату колико год да се трудите да их ублажите.

Уколико имате масну кожу, користите мат пудере, у супротном, можете себи приуштити мало сјајног пудера, мада није неопходно, јер је остатак шминке за ову сезону доста светлуцав.

Најважнија одлика сенки за ову сезону су јарке боје. У складу са нијансом косе и очију изаберите тонове који вам одговарају, али не заборавите да их нанесете у више слојева, саветују експерти.

Металик сенке владаће модним пистама ове сезоне, а у стопу их прате и оне са додатком шљокица.

Вештачке трепавице су присутније у данашњим трендовима више него икада, па их можемо видети у различитим облицима и бојама на славним личностима и манекенкама. Зато дозволите себи да када узмете четкицу у руке са својим лицем поступате као сликар са платном.

Насликајте шаре које симболишу ваша осећања, експериментишите са бојама и стиловима. Једно је сигурно - унифицираност, минимализам и тамне боје дефинитивно нису у моди, нарочито ако се спремате за неформалну забаву.

Ружичаста боја доминира руменилима и ружевима што је основа веома популарног изгледа порцеланске лутке ове године, али то нипошто не значи да нису могуће комбинације и других боја.

Веселост шминке се пренела и на косу, па су многе познате даме одлучиле да своју фризуру освеже праменовима јарких боја, попут Кејти Пери и Жизел Бундшен.

У складу са својим афинитетима, изаберите боје и шминку која вам одговара и пустите машти на вољу. Ове сезоне све је дозвољено, сем досаде!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво