„Ланванов“ двојац креира за H&M

Албер Елбаз и Лукас Осендријвер, дизајнери угледне париске куће „Ланван“, креираће колекцију за H&M. Тако је настављена пракса шведског модног гиганта да сарађује са чувеним дизајнерима, што „обичним смртницима“ омогућава да окусе високу моду.

Шведски конфекцијски гигант H&M наставља праксу сарадње са најугледнијим светским дизајнерима високе моде.

После Карла Лагерфелда, Стеле Макартни и Соње Рикијел, колекцију за H&M креираће дизајнерски двојац једне од најстаријих париских модних кућа, „Ланван" (основан још 1889. године).

Албер Елбаз креираће линију одеће за жене, док ће Лукас Осендријвер бити задужен за мушки део колекције.

H&M је, уочи објављивања партнерства за предстојећу сезону, лансирао низ видео клипова у којима се назиру ликови који говоре о томе како је сарађивати са том модном кућом.

Све то покренуло је низ спекулација, а онда је објављено да ће H&M сарађивати са „Ланваном".

Вест је била немало изненађење, с обзиром на то да је Албер Елбаз у више наврата тврдио да никада неће креирати за „масовно тржиште".

„Заинтригирала ме могућност да H&M постане луксузна марка, пре него да 'Ланван' постане за 'општу употребу'.Ово је заправо била сјајна вежба - две компаније које се налазе на супротним странама удружују снаге, јер деле исту филозофију, а то је даривање радости и лепоте женама и мушкарцима широм света", објаснио је Елбаз разлоге који су га навели да се предомисли.

Колекција ће бити представљена 2. новембра, а у продавницима ће бити од 23. новембра.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво