Викторија Бекам у трци за „модног Оскара“

У конкуренцији за британске модне награде, у категорији Најбољи дизајнерски бренд, нашла се и модна линија Викторије Бекам. Њена последња колекција хаљина добила је махом позитивне оцене, а све више холивудских звезда носи креације некадашње поп-звезде.

Бивша певачица групе „Спајс грлс" Викторија Бекам номинована је за једну од британских модних награда, преносе острвски медији.

Њена колекција је једна од четири номиноване у категорији Најбољи дизајнерски бренд, а директни конкуренти за то признање су јој добро познате и етаблиране британске модне компаније „Барбери", „Малбери" и „Прингл оф Скотланд".

Номинација Викторијиног бренда за престижну награду је још један показатељ да је „Пош спајс" дефинитивно призната као дизајнер у светским модним круговима.

Госпођа Бекам је своју модну линију лансирала у Њујорку пре свега две године, а у међувремену је стекла верну и веома познату клијентелу.

Звезде шоу бизниса, наиме, веома радо носе креације некадашње поп-звезде, а међу оданим муштеријама су и Мадона, Дру Баримур, Гвинет Палтроу, Џенифер Хадсон, Камерон Дијаз, Џенифер Лопез, Хајди Клум, Деми Мур, Никол Шерзингер...

Последња колекција хаљина коју је креирала је добила готово једнодушно позитивне оцене, а номинација за „модног Оскара" је само учврстила њену позицију у модној индустрији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво