Читај ми!

Кад фудбалер пусти глас – Серхио Рамос у стилу Џипси кингса

Чувени шпански фудбалер Серхио Рамос показао је још један таленат, снимивши песму са „Лос Јакис", која је за пар дана прешла милион прегледа на „Јутубу“. Рамос је показао одличне гласовне могућности, а нумера "No me contradigas" неодољиво подсећа на стил култних „Џипси кингса“.

Рамос (37) је на заласку богате каријере у којој је освојио буквално сваки могући трофеј на клупском и репрезентативном нивоу. 

Бивши Реал Мадрида, ПСЖ-а вратио се у родну Севиљу, па је искористио прилику, тако каријерно остварен, да прикаже и друге таленте. Серхио се удружио са бендом „Лос Јакис" у песми No me contradigas

Песма говори о пролазности живота и како је сувишно губити време на ситнице и глупости, већ треба да се ужива у здрављу, слободи и породици. Спот је снимљен у маниру епохе са прегршт детаља из шпанске културе. Стил је веома сличан славним „Џипси кингсима“ тако да песма брзо „улази у уши“. Серхио је имао своју строфу у којој је приказао гласовне могућности.

Није ово први пут да је Рамос ушао у студио. Пре пет година је са Демарком Фламенком отпевао навијачку песму за репрезентацију Шпаније. Сад је направио комерцијални искорак.

Песма No me contradigas je пронашла пут до слушалаца, прешавши милион прегледа за само неколико дана.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво