Читај ми!

Из кабареа у кафану, па у клуб и на концерт уз Новогодишњи програм РТС-а

У великом студију РТС-а у Кошутњаку интензивно се снима Новогодишњи програм. На снимању је радно и весело…

Новогодишњи програм РТС-а намењен је свим генерацијама, увек је другачији, а ипак препознатљив. На снимању програма у Кошутњаку певаће Алекса Јелић, Иван Босиљчић, Сергеј Ћетковић, Ана Станић и многе друге звезде.

Новогодишњи програм РТС-а увек је био најгледанији, јер је то некако у нашем ДНК запису. Надамо се да ћемо бити успешни и овога пута. Будите у новогодишњој ноћи 2024. године код куће на четири различита места уз неку од наших песама. То је концепт Новогодишњег програма РТС-а, у коме вас водимо у кафану уз најбоље народне и староградске песме, у кабаре који ће вас музиком и плесом подсетити на нашу најбољу забавну и поп музику.

У клубу ће само за гледаоце РТС-а, певати највеће звезде наше музичке сцене. Водимо вас и у концертну дворану где ће се чути звуци најпопуларније класичне и џез музике, коју ће изводити звезде тог жанра”, нагласила је Сандра Перовић, главна и одговорна уредница Забавног програма РТС-а.

Истиче да је у Новогодишњи програм РТС-а традиционално укључена комплетна музичка продукција РТС-а, наша два народна оркестра, Биг бенд, Хор и Симфонијски оркестар РТС-а. Ту су и Колибри, који су припремили премијерну песму. Има и нових лица, пред којима је, верује, блистава каријера.

„Надам се да ће РТС кабаре бити једна добра база и основа за нови шоу-програм који ћемо припремати за неку нову сезону. Шоу-програм који ће бити у форми евергрин програма и који ће остати у архиви наше куће“, нагласила је Сандра Перовић.

Алекса Јелић је навео да у овој години припрема две обраде које су оставиле велики траг „Зашто су данас девојке љуте” од Идола и „Није за њу“ хит Оливера Мандића.

„У 2024. надам се новим песмама и новим концертима и путовањима, као и новом шоу-програму", рекао је Алекса Јелић.

Најбољи начин да започнемо 2024. годину је да будемо уз Новогодишњи програм РТС-а.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво