Читај ми!

Албум „Ходај“, за љубитеље винила „Неверне бебе“ сада нуде и на ЛП плочи

На радост свих љубитеља винила, након ЦД-а, на ком су песме са новог албума групе „Неверне бебе“, „Ходај“, сада је ту и ЛП плоча. За Милана Ђурђевића, фронтмена групе „Неверне бебе“, ово је повратак у време када се музика слушала на другачији начин.

Гостујући у Јутарњем програму, Милан Ђурђевић наводи да и ЦД и винил имају неке своје предности.

„Ми смо радили ово у копродукцији ПГП-а и 'Кроација рекордса'. ПГП је радио ЦД који је такође фантастичан, а ево сада нам је стигао и винил из Загреба. Сада ћемо правити промоцију у Хрватској“, додаје Ђурђевић.

Сматра да људи који слушају музику, посебно на грамофону, су велики колекционари и уносе у то пуно страсти. Тако да сад „Неверне бебе“ имају комплетну понуду са албумом Ходај.

„Мислим да је овај албум један од највећих наших албума у каријери. Добио је све могуће награде и признања ове године, као најбољи албум године, као једноставно велики искорак, у принципу не само за нашу каријеру, него и комплетну сцену у региону. Тако да ево, Ходај наставља свој живот, води нас даље“, наглашава гост Јутарњег програма.

Са албума Ходај је урађено и пет синглова, а тренутно се снима спот за песму Зима, што ће уједно бити и шести сингл.

„Ми смо у принципу људи који негде људима нуде емоције путем те музике, али смо такође и хроничари тренутка наших живота. Албум јесте писан делом у корони и има ту неке врсте подсећања на то неко време. И то су песме Водим ја одавде и Ћути. То је у ствари нека потрага за сопственом слободом коју сви тражимо. И једноставно та слобода кроз музику она може да дозволи најдубље емоције човека, а можда му даје неку врсту спаса за све оно што се догађа ту“, каже Милан Ђурђевић.

четвртак, 02. мај 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво