Гета одушевио 83.000 људи под Ајфеловом кулом

Као званични увод у Европско првенство у фудбалу, познати светски музички продуцент и ди-џеј Дејвид Гета одржао је спектакуларни концерт на Марсовим пољима под Ајфеловом кулом, којем је присуствовало чак 83.000 људи.

Гета одушевио 83.000 људи под Ајфеловом кулом Гета одушевио 83.000 људи под Ајфеловом кулом

Гета је синоћ пружио савршено загревање за отварање ЕУРО 2016, а поред бројних својих хитова, заједно са шведском певачицом Заром Ларсон извео је и актуелну химну овог такмичења - „This One’s For You“, песму коју је снимио уз помоћ милион обожавалаца широм света, саопштила је данас Прес служба фестивала „Егзит“, чија ће Гета бити овогодишња звезда.

Популарни Француз неће се одмарати ни вечерас, јер ће управо он својим наступом отворити Европско првенство у фудбалу које почиње у 21 час на Стадиону „Француска“ утакмицом између Француске и Румуније.

Наступ уживо љубитељи француског музичара синоћ су могли да прате путем званичних Јутјуб канала УЕФА, али и Дејвида Гете, чији канал данас има преко 10 милиона претплатника.

Химна ЕУРО 2016 „This One’s For You“ пуштаће се на почетку и на крају сваке утакмице, на стадионима и у ТВ преносима, а део песме у чијем снимању су учествовали навијачи биће емитован сваки пут кад неко постигне гол.

Дејвид Гета је један од најпознатијих и најуспешнијих француских музичара, па и не чуди што је баш он изабран за аутора званичне химне првенства које се одржава у овој земљи, наводи се у саопштењу.

Гету ће овог лета моћи уживо да чује и публика у Србији на Главној бини фестивала „Eгзит“ у петак, 8. јула, после чега се он враћа у Париз ради наступа на затварању Европског фудбалског првенства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара