Читај ми!

Oвако звучи "Delirium", нови албум Ели Гулдинг

Eнглеска кантауторка Ели Гулдинг представила је свој дугоочекивани трећи албум, "Delirium", раније најављен веома успешним синглом "On My Mind". Можете га послушати у плејеру на крају наше вести.

"Delirium" је амбициозан поп албум који рефлектује снажну присутност ове вокалисткиње на глобалној музичкој сцени.

Пишући и снимајући у Лондону, Шведској и Америци, Ели је сарађивала са Максом Мартином, Грегом Кaрстином, Рajаном Тедером (OneRepublic), Класом Ахлундом, Гајем Лоренсом (Disclosure) и дугогодишњим сарадником при писању песама – Џимом Елиотом. Створен је еуфоричан поп албум, значајан за каријеру младе уметнице.

Песме попут Army, On My Mind, Don't Panic и Don't Need Nobody су монументалне емотивне химне. Посебан нагласак Еллие ставља на песму Army коју је посветила најбољој пријатељици.

Стандардна верзија овог студијског издања садржи 16 песама, док се на делукс налази још додатних шест.

За сам назив новог издања Ели каже: „Могуће га је описати као веома срећно, лудо стање или као потпуну супротност. Константно сам у стању делиријума“.

Delirium наслеђује албум Halcyon, а Ели Гулдинг протеклих година не престаје да ређа енормне успехе. Од издавања првенца Lights из 2010. године, продала је више од 20 милиона издања широм света, ту су и две БРИТ награде и преко милијарду Јутјуб/Вево прегледа.

Сингл Love Me Like You Do, који се такође налази на новом албуму, представља изузетан успех за Ели.

Освојио је врхове лествица у 70 земаља и срушио некадашњи рекорд за највише стримовану песму током једне недеље.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво