Читај ми!

Нови спот „Оргазма“!

„Електрични оргазам“ објавио је нови сингл/спот „Био сам лош“ пред слављеничку турнеју поводом 35 година постојања, у оквиру које после бројних градова Србије стиже 26. децембра у Дом омладине Београда. „Био сам лош“ је први најавни сингл/спот новог албума радног назива „Где смо сад?“ који београдски бенд намерава да објави идуће године.

Нови спот „Оргазма“! Нови спот „Оргазма“!

Пет година је прошло од ЦД-а То што видиш то и јесте, и фронтмен Срђан Гојковић-Гиле каже да је сада прави тренутак да „Електрични оргазам“ са Био сам лош најави нови албум „који ће имати девет песама, а претходиће му највероватније још неколико синглова“.

Некадашњи фронтмен рокенрол бенда „Револвери“ Владимир Јакшић-Муса био је логичан избор за режију спота Био сам лош - „Електрични оргазам“ је са њим раније урадио спотове Ти то можеш и Где год одем.

Поред тога на Јакшићевом овогодишњем албуму На путу невероватноће нашла се песма Немам више ниједан дан, коју је написао Гојковић. Спот за ту песму режирао је Јакшић.

„Сарадња са Мусом траје јако дуго. Радио сам њим и раније, продуцирао сам један сингл 'Револвера' деведесетих, а (гитариста 'Електричног оргазма' Бранислав Петровић) Банана и (басиста Зоран Радомировић) Шваба свирали су са 'Револверима' у једном периоду", подсећа Гојковић.

Комплетирани су датуми слављеничке турнеје „Електричног оргазма“, која обухвата: 14. новембра клубу "Replugged" у Бечу, 27. новембра „Појило“ у Лазаревцу и 28. новембра „Градску пивницу“ у Пожаревцу, а потом следе 4. децембра „Паладиjум“ у Панчеву, 5. децембра Позоришни клуб у Бечеју, 12. децембра "Balkan Rock Club" у Смедеревској Паланци и 18. децембра „Фабрика“ у Новом Саду.

„Већ смо свирали у Загребу, Ријеци, Умагу, у Македонији... Ово је српски део турнеје. Први концерт је у Бечу у коме живи пуно Срба. Дакле, крећемо из дијаспоре“, објашњава Гојковић.

У завршници турнеје „Електрични оргазам“ ће одржати концерт 26. децембра у Дому омладине Београда. Улазница кошта 1.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара