Сен Жермен вечерас у „Белекспоцентру“

Прослављени француски продуцент и композитор Сен Жермен одржаће вечерас у београдском „Белекспоцентру“ дуго очекивани концерт, који ће уједно представљати и светску премијеру нове турнеје и први наступ уживо после више од деценије!

Сен Жермен вечерас у „Белекспоцентру“ Сен Жермен вечерас у „Белекспоцентру“

Готово 3.000 људи већ је набавило улазнице за овај догађај, а београдски концерт је до сада убедљиво најпродаванији на турнеји, са фановима париског музичара који долазе из Македоније, Бугарске, Румуније...

Прослављени француски продуцент Лудовик Навар, познатији као Сен Жермен, слетео је у Београд у недељу и синоћ се дружио са ТВ екипама пред свој први концерт након паузе од 12 година!

За нову турнеју, која креће управо из Београда, Сен Жерменов тим наводи да ће обићи планету као на прошлој из 2003. године, а која је имала више од 250 концерата на свим континентима.

Лудовик је изјавио да је тек недавно сазнао да у Србији има велики број обожавалаца, да је цела једна генерација одрасла на његовој музици и да му је из тог разлога веома драго да своју турнеју отпочиње баш овде.

Београдским концертом, француски продуцент и композитор почиње представљање новог албума St. Germain, који је, на велику радост многобројних обожавалаца његовог специфичног звука, издат пре нешто мање од месец дана.

За продукцију догађаја задужени су „Егзит“, агенција "Infinity Creative" и Дом омладине Београда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво