Читај ми!

Доктор Хаус поставио дијагнозу Србији

Да ли је популарни „Доктор Хаус“ из истоимене серије поставио дијагнозу Србији и још важније – предложио лек? Одговор на то питање очекивали су бројни фанови британског глумца и блуз певача Хјуa Лорија који је одржао концерт у Београду, у оквиру промотивне турнеје новог албума "Didn't It Rain".

Хју Лори, познатији као Доктор Хаус, којем је наш цариник фотокопирао пасош као сувенир, као прави шоумен пренео је публици добре вибрације.

Нумере Come on baby let the good times roll, Buonasera Signorina подигле су публику у Центру „Сава“ на ноге, али и размрдале познатог циничног „доктора“.

Осим што је кроз музику комуницирао са публиком, Хју је водио и разговор, па је атмосфера деловала као пријатно вече у ресторану уз добар блуз.

Атмосфера је доведена до усијања када је Доктор Хаус заплесао танго уз Kiss Me Fire, коју је посветио Аргентини и импресијама које има о тој држави.

Након два сата одличног блуза, Хју се поздравио са Београђанима.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара