Читај ми!

Ана Поповић и Дилајла на „Фјужн“ бини!

Најновија имена која су потврдила долазак на „Егзит“ су наша, а светска, Ана Поповић, дама магичног гласа Дилајла и амерички метал бенд „Пронг“.

„Фјужн" бина, синоним за сјајне живе наступе до јутра, и ове године угостиће врхунске представнике различитих музичких праваца, а први потврђени извођачи су Ану Поповић, „Пронг" и Дилајла.

Ана Поповић, позната као „женски Хендрикс", једна је од најпризнатијих светских блуз музичарки. Таленат и жеља су је одвели из Београда, преко Холандије, чак до Мемфиса, престонице блуза.

По издавању првог албума Hush бива препозната и призната као најбољи европски блуз музичар. Једина је Европљанка икада номинована за Дебитанта године у оквиру Хенди награда, блуз верзије Оскара.

„Увек желим да публика осети моју страст коју ја осећам према музици. Увек покушавам да пронађем ту енергију којом је одисао Хендрикс. То осећање је и разлог због кога свирам", изјавила је Ана.

На „Фјужн" бини ове године наступиће и Дилајла, девојка анђеоског гласа која својом музиком осваја срца широм света. Са њеним сјајним гласовним способностима смо се упознали 2010. године када се појавио велики хит састава "Chase And Status", Time.

Убрзо након тога, Дилајла осваја свет и првим албумом From The Roots Up, као и хитом Go, мешавином песме Ain't Nobody, Чака Кан и Дилајлине верзије.

Са њујоршке метал сцене на Петроварадинску тврђаву стижу пионири урбане метал сцене, легендарни „Пронг". Састав који је инспирисао „Корн" и многе друге бендове, појавио се на сцени још осамдесетих година, али и даље одушевљава фанове тврђег гитарског звука.

Публика на „Егзиту" ће имати прилику да чује и њихов нови албум Carved Into Stone.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво