Читај ми!

Доминиканско лудило Скрилекса и Рокија

Маг електронског звука, Скрилекс, удружио је снаге са репером из Харлема АСАП Рoкијем и направио још један хит под називом "Wild For The Night". Спот је сниман у Доминиканској Републици, где су се момци дружили са локалним становништвом, возили мопеде и наступали.

Млади репер из Харлема, АСАП Роки, или како се стилизовано потписује A$AP Rocky, снимио је два спота за песму Wild For The Night, коју је урадио заједно са Скрилексом. У првој верзији, A$AP је остао у Њујорку, где се проводиo са друштвом, наступаo у клубу и грлиo са обожаватељкама.

Међутим, друга верзија је много занимљивија, јер су за потребе тог снимања Роки и Скрилекс отпутовали у Доминиканску Републику.

Тамо су се дружили са локалним клинцима, причали на шпанском, возили мопеде и наравно, наступали. Лудница која обично настане када је Скрилекс за миксетом, није изостала ни у Доминикани.

Роки се појављује и у филму Бунтовнице, у којем главне улоге тумаче Селена Гомез и Џејмс Франко, а Скрилекс је радио музику.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво