Читај ми!

Сарадња Лопезове и Брауна на помолу?

Латино звезда Џенифер Лопез објавила је на Твитеру фотографије са репером Крисом Брауном и продуцентом Коријем Рунијем, чиме је заголицала машту бројним обожаваоцима - да ли то припрема дует са Ријаниним дечком?

Певачица Џенифер Лопез тренутно ради на осмом студијском албуму, а међу новим песмама највероватније ће бити и дует са репером Крисом Брауном, пишу амерички медији.

Наиме, Џенифер је на друштвеној мрежи Твитер објавила фотографије, на којима у музичком студију позира са Крисом и продуцентом Коријем Рунијем, али није открила да ли су слике настале током снимања песме са Ријаниним дечком.

То би био први пут да се ове две музичке звезде удруже, али јој рад са Коријем није стран пошто је певачица и раније сарађивала са овим продуцентом, познатим и по раду са бројним музичарима, попут Џесике Симпсон, Мараје Кери, групе "Destiny's Child", као и са Марком Ентонијем.

Најављено је да ће нови албум популарне певачице бити објављен овог лета, али је она недавно рекла да ће бројни обожаваоци можда морати да сачекају мало дуже, пошто је рад на новим песмама стопирала на неко време због глумачког ангажмана у акционом филму Паркер, у којем игра са британским глумцем Џејсоном Стетамом.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво