Читај ми!

Фeтбоj Слим на „Егзиту“

Част да ове године отвори музички програм „Денс арене“ припала је популарном ди-џеју Фетбој Слиму познатом по енергичним наступима. Осим њега, у „Арени“ ће се од 10. до 14. јула наћи "Atoms For Peace", Снуп Дог, "Bloc Party", ди-џеј Фреш Лајв, Сет Тролер и многи други.

Познати ди-џеј Фетбој Слим отвориће програм на „Денс арени" овогодишњег музичког фестивала „Егзит", који се одржава од 10. до 14. јула у Новом Саду, најавили су организатори.

"U2", Мадона, „Бисти бојс" само су нека од имена са којима је Фетбој Слим сарађивао, а престижни магазин "Q" уврстио га је на листу „50 извођача које морате видети пре него што умрете".

Ентузијазам и енергија у његовим наступима и самом процесу стварања музике је и даље његов главни покретач.

„Превише волим ово да бих тек тако престао. Никада нисам био секс симбол, па ми није важно да ли људи мисле да сам превише стар или ћелав да бих се бавио овим послом. Стално покушавам да радим нешто ново. Нико не зна у којим годинама би ди-џеј требало да престане да се бави музиком. Очигледно још нисам дошао у те године", кроз смех каже Норман Кук, познатији као Фетбој Слим.

Један је од кључних људи који су својим радом крајем прошлог века отворили пут плесној музици ка мејнстрим култури, а чији је она данас неизоставни део.

Остаће упамћени његови наступи на плажама у Брајтону и Рио де Жанеиру, на којима је заједно присуствовало готово пола милиона људи, док је полиција морала да спречи долазак још већег броја фанова овог ди-џеја.

Својеврсни пионир „биг бита" наступом на „Денс арени" провешће посетиоце „Егзита" кроз мешавину хип-хопа, фанка, џеза, техна, рока и хауса, који су стопљени у јединствени музички израз Фетбој Слима.

На „Денс арени" наступиће и "Atoms For Peace", Снуп Дог, "Bloc Party", ди-џеј Фреш Лајв, Сет Тролер, "Dubfire", Пан-Пот, Матадор, „Аполонија" и Дениз Куртел, "Brookes Brothers", "Dub Physics".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво