Читај ми!

„Прљаво казалиште“ на „Бир фесту“

Након пуних 26 година загребачки састав „Прљаво казалиште“ свираће у Београду. Рокери верују да је право време за рушење свих баријера и не искључују могућност да 14. августа пред београдском публиком у оквиру „Бир феста“ изведу „Ружу Хрватску“.

Популарни хрватски бенд „Прљаво казалиште" свираће на „Бир фесту" 14. августа, а ово ће бити њихов први наступ у Београду након паузе од 26 година.

Чланови загребачког састава последњи пут свирали у српској престоници давне 1986. године, а о њиховом доласку у Србију прича се већ годинама.

„Дуго нас није било у Београду, очекујем посебан концерт. Биће то уједно и прилика да потврдимо нашу репутацију коју бенд има већ пуних 35 година", рекао је певач групе Младен Бодалец, а преносе хрватски медији.

Идоли „Динамових" навијача верују да је дошло време за рушење свих баријера иако знају да многи тај њихов потез неће поздравити ни у Хрватској ни у Србији.

„Нисмо још одлучили шта ћемо све свирати, плеј листу и даље слажемо. Наступали смо у Црној Гори на прослави Нове године, свирали смо Ружу Хрватску, није било никаквих проблема па мислимо да их неће бити ни на овом концерту", оценио је Бодалец.

Пре две године Јасенко Хоура, фронтмен „Прљавог казалишта" рекао је да наступом не би требало провоцирати.

„Није проблем у простору, него изазиваш ли свирком, или на било који други начин неку реакцију и хоће ли то иког да провоцира", истакао је рокер тада.

Уз старе хитове, култна хрватска група у Београду ће представити и нумере са новог албума Можда догодине, који је недавно објављен.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво