Читај ми!

И наставници могу све!

Боле и Мира су симпатични пар који плени својим младалачким духом. Боле се плесом бави годинама, док се Мира за шоу „Ја могу све“ пријавила са жељом да научи неке кораке. Иначе, у серијалу је једина особа аматер у правом смислу речи.

И наставници могу све! И наставници могу све!

Бодови које добијају од стручног жирија, показују велики напредак. У прошлој емисији шоу-програма Ја могу све додељено им је 46 бодова - скоро па савршено. Примећује ли и Мира напредак код себе?

„Видим напредак. Прва и друга нумера су ми биле веома тешке јер нисам знала на шта прво да обратим пажњу - да ли на држање тела, главе, руку, ногу? На штикле од осам центиметара или на кореографију... Све ми је то било веома збркано, али сада се све, срећом, изнивелисало“, прича Мира.

Вредна је, много вежба. Поседује таленат, слуша пажљиво критике и савете нарочито Константина Костјукова. Има одличног, озбиљног и стрпљивог партнера и учитеља Болета, који је пре почетка музичко-сценског спектакла Ја имам све, обећао да ће од ње, до краја, направити плесачицу.

Али Мира је реална. Не верује да може да постане најбоља у плесу, али обећава да ће кад је жеља мине посетити Болетове суботње часове плеса и поново заиграти са њим.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара