Читај ми!

„Пахуљице“ кажу: „Ја могу све“ (снимци свих такмичара)!

Плесно-певачка група „Пахуљице“ тријумфовала у првој емисији шоу-програма „Ја могу све“! Награду од 1.000 евра даће у хуманитарне сврхе.

23.22 – Победници прве емисије шоу-програма „Ја могу све“ група „Пахуљице“!

23.15 – Прво место деле група „До последњег даха“ и Бети Ђорђевић са по 48 бодова, али победника ће одредити гласови публике.

23.06 – Мира Иванчевић и Божидар Боле Михаиловић, то јест дуо „Мира и Боле“ одвели су нас у Грчку и показали како Зорба ужива у плесу. Жири каже: 40 бодова. 

22.50 – Бети Ђорђевић живи џез, па је и поп песми Wrecking Ball дала другачије рухо. Рамбо Амадеус: „Нема те оцене коју ја могу да дам Бети“.  Још једном максималних 48 бодова.

22.34 –  „Бенд и вокали“, необичан спој инструменталиста (виолончело, бас гитара, гитара, виолина и бубањ) и хора за AC/DC грмљавину у студију – Thunderstruck. Оцене кажу: 44 бода.

22.14Звиждук у осам, али и 1.000 година „До последњег даха“. „Успели сте да ме изненадите, видите да таленат траје заједно са људима“, нагласио је Рамбо Амадеус. Максималних 48 бодова!

21.59 – Сара Шибул и Борис Суботић емотивно закорачили у Заблуду, дует Жељка Јоксимовића и Тонија Цетинског. „Ово је било на ивици егзибиције“, сматра једина дама у жирију. За овај дуо 36 бодова.

21.42 – Поносни дека Божидар Дудварски, алтернативни рок, „Рејдиохед“ и Creep! „Ваш наступ нема границе“, оценио је председник жирија. Бошко, за сада, најбољи са 46 бодова. 

21.30 – Плесно-певачка група „Пахуљице“ засула је бину позитивном енергијом захваљујући веселој Матилди. Помогла им је певачица Ана Кокић. Одушевљени чланови жирија доделили им 44 бода.

21.15 – Кристина Мусонера и Мирјана Николић плешу на музичку тему Elastic Heart Сије, а 48 година дели 12-годишњу Кристину и искусну балерину Мирјану. Жири каже да су заслужиле 36 бодова.  

21.00 – Теодора Станковић из Новог Сада такмичар је који отвара борбу изводећи нумеру Оро Јелене Томашевић. Од Данице Теодора је добила 10, од Жике 12, од Рамба осам, а од Константина 10 бодова.

20.55 –  Почиње Ја могу све

На сцени ће снаге одмерити певачи, плесачи, виолинисти, бубњари, хорови... Свима је заједничка чињеница да за уметнике године заиста нису важне, а све их повезује љубав према музици и плесу.

Из недеље у недељу, почев од 1. новембра, такмичари, појединаци и групе, боре се за наклоност чланова жирија и публике.

У свакој емисији жири ће бирати најбољег такмичара, који ће потом награду од 1.000 евра по сопственом избору дати у хуманитарне сврхе.

У последњој емисији такмичења, гледаоци ће одлучивати о победнику коме ће припасти награда од 20.000 евра.

Музичко-сценски шоу-програм Ја могу све настао је у сарадњи РТС-а и продукцијске куће „Емоушн“. Водитељка је Драгана Косјерина. 

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара