Читај ми!

Аљоша и екипа од вечерас „У клинчу“ са новим изазовима које доноси трећа сезона

Јунаци серије „У клинчу“ вечерас нас дочекују у трећој сезони. У нових 30 епизода сваког радног дана видећемо нове изазове са којима се сусреће несуђени боксер Аљоша Ковач и епилог догађаја из претходне две сезоне. Режију потписују Небојша Радосављевић и Љубомир Божовић.

Кризу самопоуздања и креативности главни лик Аљоша Ковач оставља иза себе. У новој сезони серије У клинчу доказује да је музика његов избор и да ће му нове околности у томе помоћи.

„Аљоша можда и није главни актер љубавног троугла као што је био сваке сезоне до сада и то је ето једна новина, наравно он у саму сезону улази у вези али то неће бити случај до краја, коначно се мало избавио из љубавних троуглова и полако поставља своју каријеру и живот на место“, открива Михајло Веруовић Војаж.

„Видећете у почетку сезоне како се Теа бори са тим животом који јој се изненада десио, одрастањем које се на бум догодило и како она заправо схвата како није све у њеним рукама нити је у рукама њених родитеља и да они нису суперхероји“, каже млада глумица Теодора Драгићевић.

Хоће ли бити суперхероја у трећој сезони и како ће се снаћи у новим животним авантурама, креатори кажу изазов је био за сваког члана екипе.

„Могу да очекују нове авантуре наших јунака, нове догодовштине наших јунака, нове занимљиве ликове, узбудљив заплет. Мислим да смо се потрудили у овој сезони највише у односу на претходне две да некако подигнемо целу причу на виши ниво, мислим да је у овој сезони цео ансамбл глумачки се толико упознао да је сада све то некако лагано, чаробно и магично радити“, истакао је извршни продуцент серије Милош Аврамовић.

И млађа и старија публика већ је заволела јунаке који нам доносе свакодневне перипетије из којих траже излаз. Неке од њих у серији оживљавају Никола Којо, Бранка Катић, Ђорђе Мишина, Анита Огњановић, Сергеј Трифуновић.

понедељак, 29. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво