Читај ми!

Нове приче, заплети и ликови у трећој сезони „Тајна винове лозе“

Дејан Караклајић, редитељ и продуцент серије „Тајна винове лозе“ угостио је екипу РТС-а на снимању треће сезоне једне од најгледанијих серија и омогућио гледаоцима да завире иза камере и сазнају какви изазови очекују њене јунаке.

Шта нас очекује у трећој сезони Тајне винове лозе, редитељ Дејан Карклајић није био спреман много да открије, осим да нас очекују нови ликови.

„Ања, ћерка Вука Томовића путује у Истру да купи себи виноград. И део сезоне се тамо дешава. У свакој сезони покажемо неку нову технологију, нешто ново, другачије. Да гледаоци уз причу, љубавну, драмску, заплете које се дешавају, имамо и неку технолошку нову ствар“, додаје редитељ.

Оно што се сигурно зна то је да се Ања удаје и да нас у првој епизоди очекује свадба.

„Па спремали смо се, бога ми, једно десетак дана за свадбу. Па смо онда снимали једно пет дана свадбу. Било је ту једно 30-40 глумаца. Једна од најзахтјевнијих сцена. Снимали смо је овде, снимали смо је у Суботици. Што се тиче очекивања, оно што вам могу рећи, што смо до сад снимали и што сам прочитао, чини ми се да је ово најбогатија сезона до сада. И да некако највише личи на праву породичну серију. Да ће моћи да се гледа, у правом смислу те речи, оних РТС-ових серија, са којима сам почео каријеру. Мислим да ће гледаоци уживати. Да може цела породица увече да седне и да одгледа серију.“, наглашава Војин Ћетковић, односно Вук Томовић.

Додаје да је немогуће прецизно жанровски одредити серију јер и даље постоји криминалистички заплет, наравно мелодрама, драма и трилер.

Слобода Мићаловић такође не жели пуно да открива о садржају треће сезоне, ипак наводи да су писци, по њеном мишљењу, били најмаштовитији у вођењу заплета, радње и односа између ликова.

„Али што се тиче моје Вере, како ће она бити у овој, да кажем, 'фенси' кући, како ће се сналазити, како у том неком другом свету, коме она припада или не припада, то ћемо видети. Тако да стижу је неки нови проблеми, па и неке лепе ствари, али прве свега ћемо опет видети њу као једног борца, као неког ко се не зауставља, иако онако са свих страна и те како желе да јој подметну препреке и да што пре, она некако стане и заустави се, али борба је. Видећемо“, каже Слобода Мићаловић.

„И у овој трећој сезони, нешто потпуно неочекивано и ново, али јако узбудљиво и радујем се пошто већ знам како смо ми то све спровели. Имали смо добре задатке пред собом и то је увек најзахвалније и најлепше када имате добар материјал, а у трећој смо имали, чини ми се, и још више материјала и можда још више неких проблема са којима се ликови суочавају и покушавају да их реше“, открива Небојша Миловановић.

Нове приче, заплети и ликови, довољан разлог да жељно ишчекујемо трећу сезону серије Тајне винове лозе.

четвртак, 16. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара