„Комшије“ у новогодишњем руху!

Екипа популарне серије „Комшије“ предвођена редитељем Миланом Караџићем, ових дана снима специјал који ће гледаоци РТС-а видети у новогодишњој ноћи. Уз многобројне заплете, омиљени јунаци, обећавају добру забаву.

Фарса, гротеска, сатира - новогодишњи специјал Комшија замишљен је као водвиљ. Услед неспоразума, све комшије долазе на салаш на коме се захуктава журка за дочек. Карневалска атмосфера допринеће томе да се комшије опусте и открију своја нова лица.

Према речима глумца Уроша Јовчића, у специјалу ће се појавити и један тајни агент: „Ово је један специјални Деда Мраз. Ово је Деда Мраз тајни агент. Машан пошаље Миланчета да испита неке мутне радње које се дешавају“.

„Ми смо стварно у једној доброј ситуацији направили сјајну атмосферу где ће се појавити и певачка друштва и хор и оркестар и мисице и фолколор и сви глумци“, открива глумац Мима Караџић.

Машанову ћерку Анђелију видећемо у потпуно другачијем светлу.

„Зато што ћемо видети једног малог Машана у њој, тако да ће се она побринути не само за свој изглед, естраду, песму, глуму, него ће да се брине о целокупној организацији новогодишње најлуђе ноћи“, објаснила је Ања Мит.

Иван Здравковић ће пасти у искушење да засвира виолину уз кафанску музику. Према оцени протагонисте серије, глумца Милоша Самолова, дивно је што се кроз серију сви некако мењају.

„Они се приближавају плебсу, ми покушавамо да схватимо да постоји и нека уметност“, истакао је Самолов.

Упркос, наизглед потпуном хаосу у новогодишњој ноћи, од нестанка струје до љубавних заплета и расплета, ипак ће доминирати музика, плес и добра забава за шта ће се са својим гостима побринути Комшије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво