Читај ми!

Николас Кејџ и Никол Кидман најбољи глумци на свету!

Додела награда "Huading Awards" коју је организовала компанија "Global Talents Media" одржана је у Кини. Највише пажње привукло је проглашење за најбоље глумце на свету, а ту титулу су понели Николас Кејџ и Никол Кидман.

На кинеској додели награда "Huading Awards" за најбоље глумце на свету проглашени су Николас Кејџ и Никол Кидман.

Остале награде освојили су још и Квентин Тарантино (најбољи редитељ), Аврил Лавињ (најбоља певачица), Мишел Докери (најбоља глумица у ТВ серији), Метју Пери (најбољи глумац у ТВ серији) и Сем Вордингтон (најбољи глумац у акционом филму).

Ову доделу је организовала компанија "Global Talents Media" и одржава се неколико пута годишње, како би се одала почаст особама из света спорта и забаве.

Међутим, највише пажње привукла је награда Николасу Кејџу, за којег се већ извесно време прича да је глумац који не зна да бира улоге, а једини критеријум код избора је новац.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво