Читај ми!

Стигао трејлер за пети филм о Џеку Рајану

И у петом делу филмског серијала о Џеку Рајану негативцима ће се супротставити одлучни агент ЦИА. Остварење "Jack Ryan: Shadow Recruit" глумцу Крису Пајну пружило је прилику да после Алека Болдвина, Харисона Форда и Бена Афлека удахне живот јунаку насталог у машти писца Тома Кленсија.

Агента ЦИА Џека Рајана, насталог у машти писца Тома Кленсија, на великом платну оживљавали су Алек Болдвин, Харисон Форд и Бен Афлек.

Први пут од настанка филмског серијала 1990. године није реч о екранизацији већ је сценариста Хусеин Амини за Џека створио нову авантуру.

Продуценти остварења Jack Ryan: Shadow Recruit главну улогу поверли су глумцу Крису Пајну, а у екипи су и Кира Најтли као Џекова супруга, Кевин Костнер као Вилијам Харпер.

Једну од главних рола, немилосрдног Виктора Черевина, тумачи редитељ остварења Кенет Брана.

У петом филму на Џека ће пуцати, зликовци ће га давити, јурити, а највећа опасност, како се наводи у првом званичном трејлеру, стићи ће од најближих, можда баш лепе супруге Кети?

Почетак похода на светске биоскопске сале акционог трилера који ће гледаоцима убрзати пулс заказан је за 25. децембар.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво