Читај ми!

И Готам постаје ТВ звезда

Бетменов град Готам добиће своје место међу ТВ звездама. "Фоксова" серија која ће носити име измишљене метрополе бавиће се почецима каријере комесара Џејмса Гордона и зликоваца који су град учинили познатим.

Измишљени метрополис Готам из графичких новела о Бетмену биће у фокусу нове Фоксове серије. Према речима твораца серије Готам, реч је о причи о почецима каријере комесара Џејмса Гордона и зликоваца који су град учинили познатим.

Гордон је шеф полиције и често је подржавао Бетмена у борби против криминала.

Свака епизода трајаће 60 минута и биће реализована по сценарију Бруна Хелера, британског сценаристе и једног од твораца серије Рим. За сада се не знају чланови глумачке екипе нити када ће серија бити емитована, као ни да ли ће се Бетмен уопште појављивати.

Нова серија последња је у низу серија посвећених суперхеројима. Серија Agents of S.H.I.E.L.D. рађена према Марвеловом стрипу, премијерно је приказана у уторак и привукла је 11,9 милиона гледалаца.

У серији агенти блиско сарађују са ликовима из Осветника - Капетаном Америком, Ајрон меном и Тором.

Бетмен је, иначе, стрип јунак који привлачи велику пажњу Холивуда.

Најновија екранизација његових авантура, у режији Кристофера Нолана, трилогија Мрачни витез, са Кристијаном Бејлом у главној улози, зарадила је више од две милијарде долара у светским биоскопима. Гордона је у овим филмовима играо британски глумац Гери Олдман.

Оскаровац Бен Афлек играће човека - слепог миша који ће са Суперменом (Хенри Кавил) спасавати свет у остварењу које је најављено за 2015. годину.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво