Читај ми!

Колин Фарел у „Воркрафту“?

Компанија "Legendary pictures" у преговорима је са Колином Фарелом и Полом Патон за главне улоге у дуго очекиваној адаптацији видео-игре „Воркрафт“. Снимање филма почиње у јануару следеће године, а иза камере ће се наћи Данкан Џоунс.

Глумци Колин Фарел и Пола Патон у преговорима су са компанијом "Legendary pictures" за улоге у филмској адаптацији изузетно популарне видео-игре Воркрафт.

Како преносе холивудски медији, Фарелов ангажман је далеко од извесног, али постоје добре шансе да прихвати, у ком случају би вероватно играо главну мушку улогу.

Упркос томе што се још не зна која је улога намењена Поли, широј публици познатој по улози у блокбастеру Немогућа мисија: Протокол дух, режисер Данкан Џоунс што пре жели да реши питање главних глумаца, пошто снимање почиње у јануару следеће године. 

Филмска адаптација популарне Воркрафт франшизе компаније „Близард“ најављена је још давне 2006. године. За њу је био везан и режисер Сем Рејми, али је он почетком прошле године одустао.

На његово место дошао је Данкан Џоунс, познат по филмовима Moon и Source Code, а последњих месеци цео пројекат је почео да се захуктава.

На Комик-кону у Сан Дијегу приказана је кратка зазубица, а пре неколико недеља објављено је да ће почетком 2014. године почети снимање.

Воркрафт је иначе једна од најпопуларнијих видео-игара свих времена, са огромним бројем обожавалаца.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво