Читај ми!

„Врела срца“, мешавина „Ромеа и Јулије“ и „Франкенштајна“

Српска публика ће од вечерас имати прилику да на великом платну види како изгледа када зомби доживи кризу идентитета.

Играни филм Врела срца, који се нашао на првом месту америчке листе зарада на благајнама, од данас ће се приказивати и у нашим биоскопима.

Врела срца настала су као кратка прича објављена на интернету. Када се публика заинтересовала за њу, млади писац Исак Мерион одлучио је да напише и роман о љубави једног зомбија и живе девојке.

Редитељ Џонатан Левин је у почетку био помало скептичан, али је затим увидео креативност приче коју описује као авантуру и романсу.

„Са једне стране, пуна је комичних елемената, а опет има много страве и ужаса у себи", изјавио је Левин, додајући да је то нека врста мешавине Ромеа и Јулије и Франкенштајна.

Главне улоге тумаче Николас Холт, Тереза Палмер и Џон Малкович.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара