Читај ми!

Хопкинсу се смучили Оскари

„Улизивање“ које прати сваку доделу награда Америчке филмске академије смучило се великом сер Ентонију Хопкинсу, који је и сам добитник Оскара 1991. године. Дође ми да се исповраћам, каже познати глумац.

Упркос томе што има велике шансе да идућег јануара буде номинован за Оскара за улогу Алфреда Хичкока у филму о животу прослављеног редитеља, британски глумац Ентони Хопкинс признаје да кампање за Оскара прати лицемерје, које му се „гади".

„Невероватно докле су људи спремни да иду у ласкању онима који одлучују о номинацијама. Просто ми се гаде", рекао је Хопкинс (74) који је Оскара освојио 1991. године за улогу Ханибала Лектора у хорор трилеру Кад јагањци утихну.

„Дође ми да се исповраћам. Толико пута сам то видео. Тога је било и прошле године. Сви су се улизивали једном великом продуценту", навео је он у интервјуу Хафингтон посту, додајући да не може да схвати да неко нема баш нимало поноса.

Иначе, филм Хичкок у којем Хопкинс глуми заједно са Хелен Мирен – још један кандидат са добрим изгледима за номинацију за Оскара – стиже у биоскопе крајем новембра.

Филм прати живот легендарног редитеља са посебним акцентом на период снимања филма Психо, једног од најуспешанијих Хичкокових остварења.

Филм, такође, говори и о романси између Хичкока и Алме Ревил, жене која ће касније постати његова супруга.

Поред Хопкинса и Мирен, у филму играју још и Скарлет Јохансон, Дени Хјустон и Тони Колет.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво