Читај ми!

Хан Соло се враћа у „Ратове звезда“?

Постоји велика могућност да холивудски глумац Харисон Форд репризира своју улогу Хана Солоа у новом филму из серијала „Ратови звезда“.

Нова, седма епизода филмског серијала Ратови звезда требало би у биоскопима да се појави 2015. године, а добро познатој екипи ће се поново придружити Харисон Форд, пишу страни медији.

Седамдесетогодишњи Форд је играо Хана Солоа само у прва три дела, али није искључена могућност да буде укључен у снимање седмог филма из серијала.

„Харисон је отворен за идеју да сними филм и одушевљен је због тога", рекао је добро обавештени извор.

Форд је и постао популаран захваљујући првом филму Ратови звезда из 1977. године и његова два наставка који су чинили првобитну трилогију.

У новијој трилогији, снимљеној између 1999. и 2005. године, Форд се није појављивао. Ту могућност је одбацио, рекавши да му лик више није интересантан.

Иначе, компанија „Дизни" је прошле недеље купила Лукас филм Џорџа Лукаса за 4,05 милијарди долара и најавила оживљавање ове научно-фантастичне серије.

„Време је да препустим Ратове звезда новој генерацији филмаџија", рекао је том приликом Лукас.

Ратови звезда 7 биће премијерно приказани 2015. године и наставиће да истражују сагу и да развијају франшизу за будућност, наведено је у саопштењу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара