Читај ми!

„Анонимна дојава“ ускоро у биоскопима

Из француске кухиње стиже узбудљиви акциони трилер са Мaтјуом Касовицем и Данијелом Отејом у главним улогама! Причу о искусном полицајцу који ради на најбитнијем случају у каријери можете погледати у домаћим биоскопима од 27. септембра.

У домаће биоскопе ускоро стиже још један узбудљиви акциони трилер. За остварење под називом Анонимна дојава (Le Guetteur) већ је објављен трејлер са српским титлом, а домаћа публика моћи ће да погледа филм од 27. септембра.

Главне улоге играју познати француски глумци Матју Касовиц и Данијел Отеј, а режију потписује Микеле Плачидо.

Детектив Матеј (Данијел Отеј) ради на највећем случају у својој каријери. Приликом покушаја хапшења чувене банде пљачкаша, цео његов тим је онеспособљен од стране мистериозног снајперисте.

Захваљујући анонимној дојави и акцији детектива Матеја, ухапшен је Винсент (Матју Касовиц), снајпериста и вођа банде сурових пљачкаша. Он успева да побегне из затвора, са опсесивном жељом да открије издајицу у својој банди.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво