Паника у центру Лондона, Џеки Чен разнео аутобус

Велика експлозија чула се у центру Лондона, када је на Ламбетском мосту аутобус разнет у парампарчад. Престрављени пролазници и необавештени грађани помислили су да је реч о терористичком нападу. Ипак, у питању је само сцена из филма.

Насред моста Ламбет експлодирао је аутобус, пламен се дизао високо у ваздух, а крхотине су дуго пловиле Темзом.

Настрадалих није било јер, није у питању био терористички акт, већ снимање филма, пише Индипендент.

Необавештени грађани, којима је најава овог догађаја промакла у штампи, а немају навику ни да читају шта пише на унаоколо постављеним таблама, прилично су се уплашили.

Онима који панику радо шире друштвеним мрежама убрзо су одговорили „гласови разума“ делећи снимке обавештења о снимању филма и пратећој експлозији у недељу ујутро, која су уредно објављена на за то предвиђеним местима.

Неки нису паничили, али су ипак озлојеђени догађајем, попут Софи Кинселе, која је на Твитеру написала: „Хеј, филмаџије, када следећи пут будете дизали у ваздух аутобус на Ламбетском мосту можда да нам прво кажете да нам се не уплаше деца у парку“.

Експлозија је део филма Странац (The Foreigner), у којем глуме две звезде акционих филмова, Пирс Броснан и Џеки Чен.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво