Читај ми!

Будите учесник првог селфија из свемира!

У оквиру своје глобалне кампање „Спектра“, која прати најновију авантуру Џејмса Бонда, компанија „Хајнекен“ покренула је пројекат „Спајфи“ (Spyfie) у ком ће још једном померити границе модерне технологије и направити први селфи из свемира.

Будите учесник првог селфија из свемира! Будите учесник првог селфија из свемира!

Тим поводом бренд „Хајнекен“ ће најкреативнијег обожаваоца филмова о чувеном агенту 007 из наше земље обрадовати путовањем у Сједињене Америчке Државе и учешћем у фотографисању овог несвакидашњег селфија.

Сви који желе да уђу у конкуренцију за ово путовање треба да изаберу предмете које би са собом понели у мисију попут Бондове, фотографишу их и фотографију поставе на свој профил на „Инстаграму“ или „Фејбук“ профил компаније „Хајнекен“ www.facebook.com/heineken, са хаштаговима #spyfie и #RS.

Аутор фотографије са најинтересантнијим избором шпијунске опреме према оцени специјалног „Хајнекен“ жирија биће награђен путовањем у Лас Вегас на догађај „Spyfie".

Конкурс је отворен до 11. октобра 2015. а више детаља и сва правила можете да прочитате на www.heineken.com/rs/disclaimer.aspx.

Пројекат „Спајфи“ покренут је у сарадњи са тимом „Urthecast", а селфи ће бити забележен на ултра HD фотографији камером постављеном на сателит „Деимос“ који је у орбити на 600 километара изнад Земље.

Експерименталним пројектом „Спајфи“, „Хајнекен“ жели да допринесе да обожаваоци заиста осете део атмосфере узбудљивог света Џејмса Бонда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 16. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара