Читај ми!

На југу могући пљускови, у остатку земље сунчано – до 28 степени

На југоистоку и југу Србије биће нешто више облачности, па је тамо могућа киша или пљусак. У осталим пределима сунчани периоди, а на западу и северу потпуно ведро. Остајемо под утицајем топлог ваздуха. Јутарња температура од 8 до 16 степени, а највиша дневна од 24 до 28 степени.

У земљи се данас очекује претежно сунчано и топло време. Уз умерен развој дневне облачности средином дана и после подне у брдско-планинским пределима јужне и југоисточне Србије ретка појава краткотрајне кише или пљуска.

Ветар ће бити слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак северни и североисточни, увече у слабљењу и скретању на источни и југоисточни.

Најнижа температура кретаће се од 8 на југоистоку Србије до 16 у Неготинској Крајини, а највиша од 24 до 28 степени.

Летње температуре до среде

Слично време је прогнозирано и за сутра – претежно сунчано и топло. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено и јак јужни и југоисточни. Најнижа температура од 5 до 15, а највиша од 26 до 30 степени.

Претежно сунчано и топло и у уторак. Ветар слаб и умерен, у кошавском подручју повремено и јак јужни и југоисточни. Најнижа температура од 6 до 15, а највиша од 27 до 31 степен.

Топло и у среду. Ветар слаб и умерен, на северозападу Србије краткотрајно и јак северни и северозападни. Најнижа температура од 7 до 16, а највиша од 26 до 29 степени.

уторак, 30. април 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво